Stuur een mail

  Voornaam
  Achternaam
  Email
  Mobiel
  Bericht

  Of bel

  ✆ 06 13 23 61 56

  Marlieke De Groot
  Marlieke De Groot
  2023-11-12
  Michelle is een hele fijne personal trainer. Is bereikbaar als je vragen hebt of als je last hebt van een blessure denkt ze mee over alternatieven. Ben blij haar als personal trainer te hebben!
  Bo Slaterus
  Bo Slaterus
  2023-11-11
  Michelle is een fantastische personal trainer met een bak ervaring (lees 10+jaar). Door haar enthousiasme, motivatie, humor, ervaring en toffe trainingen weet ze haar klanten elke keer weer naar de next level te tillen. De resultaten mogen er zijn en dat is super mooi om te zien. Michelle is een hele fijne en lieve collega om mee samen te werken. Ik leer ontzettend veel van der, als we samen de gym in duiken voor een PT sessie. Hier ben ik der ontzettend dankbaar voor. Maatje en inmiddels lieve vriendin, ga zo door! Ben trots op je! X
  Marc Meerveld
  Marc Meerveld
  2023-11-05
  Met haar enthousiasme zorgt Michelle ervoor dat je altijd gemotiveerd aan je workout begint. Daarnaast houdt Michelle rekening met oefeningen die je leuk vindt waardoor je plezier hebt in je workout. Michelle is ook geïnteresseerd in je als persoon waardoor je je snel op je gemak voelt bij haar.
  Johannes Oenema
  Johannes Oenema
  2023-10-11
  Michelle is mijn personal trainer al een jaar lang. Ik deed hiervoor bijna niets met sporten, maar door haar heb ik plezier gekregen in sporten. Sinds ik ben gaan sporten met haar ben ik fitter, sterker en heb ik een betere conditie. Michelle is enthousiast en weet te motiveren op een fijne manier. De trainingen zijn haalbaar, uitdagend en gevarieerd. Ik ben trots dat ik deze stap genomen heb en blij met de begeleiding van Michelle!
  Jeannette Spaan
  Jeannette Spaan
  2023-10-11
  Michelle is echt een fantastisch persoon en geweldige personal trainer. Als queer en dik persoon is de sportschool voor mij echt spannend. Met Michelle ervaar ik een safe space en ook 0 judgment. Ik ga echt met plezier naar personal training en na elke sessie ben ik haar ook weer enorm dankbaar voor hoe ze mij weer heeft gepusht, gesteunt en toe gejuicht. 100/100 would recommend 👌.
  Anne Ouwehand
  Anne Ouwehand
  2023-10-10
  Michelle is iemand die je motiveert, samen kijkt naar je persoonlijke doelen en je altijd pusht tot het uiterste. Ze heeft humor en weet de lessen altijd te laten variëren zodat het elke keer weer een uitdaging is! In 3 maanden tijd bijna 10kg kwijt geraakt. Niet alleen ondersteunt Michelle bij het sporten maar ze kijkt ook met je naar je voeding. Het complete plaatje dus! Zeker een aanrader!
  Leslie Isken
  Leslie Isken
  2023-10-10
  Alweer 2,5 jaar train ik bij Michelle en het bevalt nog altijd erg goed. Ze weet mij altijd goed te motiveren en maakt een programma op maat. Als iets niet lekker voelt dan weet ze zo een alternatief te bedenken. We hebben altijd erg veel lol en tussen de oefeningen door een boel te kletsen. Het uur vliegt voorbij!
  Alicia Albers
  Alicia Albers
  2023-10-09
  Michelle is echt een topper! Ze begeleidt mij inmiddels al langere tijd. Daar waar anderen wellicht een doel hebben om af te vallen is het bij mij juist om actief en in beweging te blijven. Tijdens de sessies is er tijd voor een grapje en wat geklets maar ze zet me flink aan het werk. Ze geeft mij mentaal dat zetje om nog iets verder te gaan tijdens oefeningen en nieuwe doelen te behalen. Ik heb last van mijn onderrug en daar houdt Michelle rekening mee. Zo focussen we regelmatig op dat gebied waardoor ik zonder pijntjes door het leven kan. Ik ga altijd met een glimlach weer naar huis. Dank je wel!
  Mandy Law
  Mandy Law
  2023-10-09
  Michelle mijn personal trainer heeft me enorm geholpen met mijn fitnessdoelen. Zijn expertise en persoonlijke aandacht hebben me sterker en fitter gemaakt. Zij stelt haalbare doelen, motiveert me en past trainingen aan mijn behoeften aan. Ik raad haar echt aan voor iedereen die serieus wil werken aan hun gezondheid en fitness. En!! Behalve een serieuze training kan je ook ontzettend lachen met haar ♡
  Emilio Jimenez
  Emilio Jimenez
  2023-10-09
  Mijn naam is Emilio Jimenez Galindo en ik fitness sinds mei 2015. Ik heb veel ups en downs gekend. Dan kwam ik een periode heel veel sporten en dan kwam ik weer een tijd niet. Sinds 1 augustus 2022 heb ik de knop volledig omgezet. Ik ben gestart met personal training bij Michelle, dit gaf direct resultaat. Wij trainen 1 x per week samen. Daarnaast train ik nog 3 a 4x per week zelf met een schema van Michelle. Ook voetbal ik nog, twee keer per week train ik en 1 x per week heb ik een wedstrijd. Inmiddels ben ik 25kg kwijt en voel ik me fitter dan ooit. Bij het voetballen kan ik veel makkelijker bewegen en merk ik dat ik het conditioneel veel langer vol houdt. Ook ben ik fitness weer leuk gaan vinden door de uitdagende trainingen van Michelle. Dankjewel voor al je hulp!