Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/d/e/health-switch.nl/httpd.www/wp-content/plugins/snippet/functions/class-snippet-meta-box.php on line 470 Over Michelle – Health-Switch Personal Training, Houten

Hi, Michelle Thijse hier. Het gezicht achter Health-Switch Personal Training. Geboren in 1992 in Utrecht. Vrouw van Marjolein en moeder van twee prachtige zoons genaamd Lennox (2020) & Bowie (2022). Ontzettend dankbaar voor mijn mooie gezin.

Ik heb op mijn 18e jaar een hersenvlies ontsteking opgelopen en op mijn 21e nog een leverontsteking. Dit zijn momenten waarop je gaat nadenken wat je precies wilt met je leven. Tijdens beide ziektes ben ik een tijd uit de roulatie geweest. Sporten, mijn passie en uitlaatklep wat ik het liefste doe leek even heel ver weg.

Toen ik er weer bovenop kwam wist ik het zeker. Ik wil de fitste versie van mezelf zijn en gun dit ook ieder ander. Ik begon met diploma’s halen in de fitness branche. Al snel wilde ik de touwtjes in eigen handen hebben. Ik merkte dat ik ontzettend veel voldoening kreeg van mensen begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn steentje bijdragen in de maatschappij. Zodoende ben ik sinds 2014 Health-Switch personal training begonnen.

Mijn werk geeft enorm veel voldoening en zelf wil ik ook nooit stil blijven staan. Ik zal mij altijd blijven bijscholen om zo altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste wetenschappelijke feiten omtrent training en voeding. Zo werken we zo efficiënt mogelijk naar je doel.

Sociaal, ambitieus en perfectionistisch zijn eigenschappen die bij mij passen. Ik zoek altijd mijn eigen grenzen op. Ik wil het hoogst haalbare resultaat uit iemand halen. Ik ben van mening dat iedereen kan aanpassen, zolang hij/zij zelf wilt. De knop moet om. Als je zelf op dit punt bent dan kan ik je helpen. Tot snel!