Mijn naam is Michelle Thijse, geboren in Nieuwegein op 13 januari 1992. Ik zit al ruim 10 jaar in de fitness branche en heb mij de afgelopen paar jaar bewezen als de personal trainer in Houten. Van stage lopen als fitness instructeur tot manager in de sportschool, ik heb alle stappen met plezier doorlopen.

Ik heb op mijn 18e jaar een hersenvlies ontsteking (meningitis) opgelopen en op mijn 21e jaar nog een leverontsteking (hepatitis A). Dit zijn momenten waarop je gaat nadenken wat je precies wilt met je leven. Tijdens mijn meningitis ben ik ongeveer zo’n 12 maanden uit de roulatie geweest. Sporten, mijn passie en uitlaatklep wat ik het liefste doe leek even heel ver weg. Gelukkig heb ik door vrij snel herstel mij weer weten te herpakken.

Momenteel ben ik sinds november 2013 nog steeds werkzaam bij Anytime Fitness Houten. Dit is een club waar 'convenience' centraal staat: dichtbij de klant, 24 uur per dag kunnen sporten en dat het hele jaar door. In 2014 heb ik Health-Switch Personal Training opgericht. Iemand doelgericht kunnen helpen met zijn of haar doel, dat is waar mijn passie ligt. Het uiterste uit iedere training halen en zorgen dat mensen met een voldaan gevoel bij mij weg gaan, dat is mijn doel.

Je kunt mij omschrijven als een doorzetter, ambitieus en perfectionistisch. Ik zoek altijd mijn eigen grenzen op en ben niet tevreden met tevreden. Ik wil het hoogst haalbare resultaat uit iemand halen en ben van mening dat iedereen kan aanpassen, zolang hij/zij maar wilt. Mijn werk geeft enorm veel voldoening en zelf wil ik ook niet stil blijven staan. Niks is zo onzeker en wisselend als het leven, dus blijvende educatie is nodig om mij als trainer te versterken.