Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/d/e/health-switch.nl/httpd.www/wp-content/plugins/snippet/functions/class-snippet-meta-box.php on line 470 Ervaringen – Health-Switch Personal Training, Houten

Jordi Sangers
 Ongeveer zes maanden geleden ben ik begonnen met mijn sessies bij Michelle. Ik was al weer een paar maanden lekker aan het trainen dacht ik. En ik wilde nu toch eens even goed doorpakken met iemand die er verstand van heeft. Mijn eerste sessie kan ik mij nog goed herinneren, we gaan even kijken waar je staat werdt er gezegd. We beginnen met volle bak roeien, en ik wilde me niet laten kennen dus ik volle bak roeien. Dit heb ik geweten, met de aanmoedigingen van Michelle heb ik mezelf tot het uiterste gedreven. Door mijn slechte conditie was mijn herstellend vermogen enorm traag. Ik heb hier de hele eerste sessie last van gehad. Goed begin dus, en veel werk aan de winkel. Inmiddels had ik ook mijn vakantie geboekt naar Nieuw-Zeeland. Hier heb je fantastische wandelingen die ik graag wil doen, en kunnen. Uit ervaring wist ik dat in de bergen lopen nog niet aan mij besteed was. Dit heb ik aan levende lijve ondervonden toen ik in Spanje met me schoonouders aan het wandelen was in de bergen, en ik het laatste stuk klimmen helemaal op was. Goede motivatie dus om klaar te zijn voor pittige wandelingen in Nieuw-Zeeland. In overleg met Michelle een plan gemaakt om mezelf hier voor klaar te stomen. De trainingen van Michelle zijn lekker afwisselend, en zowel binnen als buiten en ontzettend uitdagend. Je wordt echt gepushed om het uiterste uit jezelf te halen. Ik ging iedere keer met veel plezier naar de trainingen, en kwam uitgeput thuis. Ook de resultaten waren een goede motivatie om jezelf tot het uiterste pushen. Na een half jaar trainen, kan ik met trotst melden dat zonder enige moeite de Tongario Crossing (22km)heb gelopen in de sneeuw. Dit is inclusief anderhalf uur traplopen, en nog een losse klim van ruim een uur. Ik ben ruim 20 kilo kwijt geraakt, en enorm veel in buik omvang. Ik pas weer kleding van vijf jaar terug. En me kledingmaat is van XXL naar L gegaan, en me broekmaat van 38/40 naar 34. Voel me enorm fit en ben Michelle enorm dankbaar. Bedankt.  
Chilo Harkes
 Mijn naam is Chilo Harkes, 41 jaar, moeder van een dochter van 10 en een zoon van 6. In januari besloot ik het roer om te gooien en sporten tot prioriteit te maken. Met de bikini body guide als leidraad, ging ik gemiddeld 6x per week naar de sportschool. Eind april merkte ik dat mijn lichaam vrijwel niet meer veranderde ondanks het sporten. Ook mijn gewicht bleef stabiel terwijl ik nog wel een paar kilo kwijt wilde. Mijn probleemgebied is mijn buik en met name daar gebeurde bijzonder weinig. Ik vroeg Michelle om extra of andere buikspieroefeningen maar die gaf een heel onverwacht antwoord: je traint al genoeg. Extra oefeningen hebben niet veel effect. Verandering van je voedingspatroon zal een veel groter effect hebben. Ik besloot de uitdaging aan te gaan en liet Michelle een voedingsschema opstellen. De eerste 3 weken gingen 100% goed. Daarna kreeg ik af en toe 1 of meerdere dipdagen. Maar, ondanks deze dipjes, zag ik wel mijn gewicht en vetpercentage gestaag afnemen. Vlak voor mijn vakantie zat ik onder mijn streefgewicht en ook de doelstelling wat betreft mijn vetpercentage was behaald. De voor- en na foto (6weken) laten al verschillen zien maar ik ben nog niet tevreden over het resultaat. Nu, na een heerlijke vakantie in Amerika (tja, en die vakantie leverde weer een kilootje extra op ;- )), maak ik een doorstart! De bikini body guide zit weer in mijn tas voor de trainingen en in combinatie met de juiste voeding ga ik nieuwe doelstellingen vastleggen en behalen!  
Aafke Romeijn
 In januari besloot ik nu eens echt ECHT iets aan mijn conditie en mijn lichaam te gaan doen, en ik wist na 36 jaar ervaring dat me dat niet alleen zou lukken. Dankzij tips van mijn lieve volgers kwam ik uit bij Health-Switch Personal Training, een personal trainer die in allllles bij me past. Vrouw ☑️ Vegan ☑️ Queerfriendly ☑️ Samen met Bram ging ik aan de slag met wat mijn eerste echte sporttraject ooit is. Wat we doen? 1x in de week krachttraining onder begeleiding, 2x per week zelf naar de sportschool, iedere dag minimaal een uur beweging (wandelen, klimmen, golfen), en we hebben onze eetgewoontes flink aangepast, zodat we genoeg eiwitten binnenkrijgen en niet te veel (maar zeker niet te weinig) calorieën. Dat lijkt en is veel, maar omdat we het samen en onder begeleiding doen is het echt prima te doen, omdat we weten waar we mee bezig zijn én elkaar kunnen aanmoedigen. Ik twijfelde heel erg om een personal trainer in te huren maar ben echt helemaal om. Wat heeft het tot dusver gebracht? - ik voel me meeeeega veel fitter - ik voel me elke week sterker worden - ik heb eindelijk het idee dat ik niet zomaar wat aan loop te kloten qua sport/eten - meetbaar succes - sommige spieren zien er al yummilicious uit - ik ben helemaal van m’n rsi-klachten af Sommige dingen blijven frustrerend. Soms zakt ondanks hard werken opeens de progressie totaal weg. En die buik, kan die EINDELIJK ook eens beginnen te krimpen?? Maar overall is dit een ervaring die ik iedereen gun, want hulk-achtig sterk zijn voelt echt AMAZING. Heel dikke shoutout naar Michelle, de fijnste personal trainer there is, zonder jou was ik niet gekomen tot deze prachtige carrousel aan painface-foto’s. Enjoy! 
Truus Thijse
 Ik ben Truus, ik ben geboren in 1951, dus ben al bijna antiek ;). Ik werk momenteel nog vier dagen op kantoor bij Thijse Koeriersdienst. Ik heb artrose en aangezien ik ook nog veel zittend werk heb werkt dit niet mee. Mijn spieren worden stijver en strammer als ik niets doe. Door de mogelijkheid om te trainen op de zaak heb ik geen smoesjes meer om niet te gaan. Het is slechts een trap omhoog, wat eventueel ook met de lift zou kunnen als het moet, maar dit mag niet van Michelle. Als ik bezig ben met trainen denk ik waar ben ik weer aan begonnen, na afloop heb ik wel een voldaan gevoel. Soms zet Michelle stiekem de fiets wat zwaarder. Ik heb dan wel het gevoel dat ik een paar levels zwaarder fiets maar aangezien zij dan beweert dat dit niet zo is en wij aan het kletsen zijn, geloof ik haar. Ze zegt dan bijvoorbeeld dat dit aan het weer ligt of dat ik te weinig slaap heb gehad waardoor het zwaarder aanvoelt. Na afloop lachen we er altijd om, als toch blijkt dat ik inderdaad op een veel zwaarder level gefietst heb. De dagen daarna ben ik niet blij met haar, i.v.m. de erge spierpijn die soms wel tot drie dagen kan duren, maar zonder haar had ik het zeker niet gekund. Voor alle dames en heren die nog gaan komen, let op ze heeft nog meer van dit soort trucjes! Ze is een echte beul! 
Adriaan Krul
 Michelle is een ontzettend gemotiveerde personal trainer. Ik train nu bijna een jaar met Michelle en elke week weet ze me te verrassen met nieuwe oefeningen. Oefeningen die ikzelf nog nooit ergens gezien heb, maar die ontzettend goed zijn voor je kracht en uithoudingsvermogen. 

Ik ben er door Michelle achter gekomen dat krachttraining niet per se met loodzware gewichten moet. De oefeningen van Michelle zijn vaak gebaseerd op je eigen lichaamsgewicht in combinatie met veel herhalingen. Elke week heb ik daarom ook goede spierpijn. Al met al ontzettend goede, leuke en vooral soms loodzware trainingen. Een aanrader voor iedereen die wat meer wil halen uit zn trainingen en vooral om uit je eigen "trainingssleur" te komen. 
Femke de Moor
 Hallo, Ik ben Femke 25 jaar, na fanatiek meedoen met de move that body dvd by Carlos Lens dacht ik; dit schiet niet op, zo wordt ik nooit bikini klaar voor de zomer! Ik kwam bij Michelle terrecht en dacht na de eerste sessie al die dvd was maar een opwarming vergeleken met deze trainingen. Ik ben nu echt aan het sporten met doelgerichte oefeningen met de juiste begeleiding erbij. Het is niet altijd makkelijk maar elke keer weet Michelle mij te motiveren door te gaan en het beste uit mijzelf te halen, en met zichtbaar resultaat. Met behulp van een voedingsschema die ze voor mij samen stelde en de trainingen kom ik zo steeds dichterbij mijn bikini ready body! 
Mike Vermeulen
 Een paar maanden terug kwam ik bij Michelle met het doel om aan te komen en mijn kantoor spieren eens goed wakker te schudden. We zijn aan de slag gegaan met een voedingsschema en een tweewekelijkse trainingssessie. Michelle weet ontzettend goed te motiveren tijdens deze sessies. 

Ze bied veel afwisselende oefeningen en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Verder is het erg prettig dat ze altijd in de gaten houd of je een goede houding hebt en is geduldig in haar uitleg tot je het goed doet. De sessies zijn zeker uitdagend, maar ook altijd haalbaar. En met een trainer als Michelle ga je ook echt tot het uiterste.

Ruim voor het einde van de geplande sessies heb ik dan ook mijn eerste gewichtsdoel al behaald en gaan we door voor het volgende. Ze heeft mij niet alleen veel geleerd qua oefeningen, maar ook de motivatie helpen vinden om door te zetten. Ik ben blij dat we nog een aantal sessies te gaan hebben. Tot morgen!  
Charina Augustijn
 Drie jaar geleden schreef ik een succesverhaal nadat ik 20 kilo was afgevallen. Ik had in die tijd o.a. kennis gemaakt met de sportschool waar Michelle werkte en het sporten werkte verslavend. Maar je kent ze vast, excuses waardoor sommige kilo’s er voordat ik het wist er zo weer aan zaten. Daar stond ik dan 10 kilo zwaarder en totaal geen motivatie om het sporten op te pakken. Hoe spannend ik het ook vond, heb ik de hulp van Michelle ingeschakeld. Nu blij gekozen te hebben voor de begeleiding en trainingssessie van Michelle. Zij gaf mij net weer even die SWITCH die ik nodig had. Als leergierige en doorzettende klant heb ik een hoop van haar mogen leren, denk aan voeding, lichaamsopbouw en sport. Daardoor ben ik nu ook bereid om mijn eigen voedingspatroon en sportmomenten meer pit te geven. Ook leerde zij mij tot waar ik kan gaan, er zijn zeker momenten geweest waarbij ik dacht ‘Zijn we klaar?’ Ze leert je alles uit jezelf te halen. Niet alleen op dit gebied was het fijn om bij Michelle te trainen. De sessie zag ik nooit als een verplichting. Er werd gezellig gepraat, gelachen om blunders en genoten van elk stukje spierpijn. Gelukkig hoeven wij niet volledig afscheid van elkaar te nemen, de begeleiding via de sportschool zal blijven. Yes, fijn om z’n topper in de sportschool te hebben! Nu eerst genieten van mijn vakantie en daarna, uiteraard met een trainingsschema van Michelle, zelf keihard aan de slag!  
Danielle den Bleker
 Een perfecte personal trainer die het beste uit jezelf haalt. Dank je wel, voor het samen behalen van mijn doelstellingen! 
Esther & Jennifer van Stam
 Wie op zoek is naar een Personal Trainer om goed gemotiveerd te gaan sporten moet zeker contact opnemen met Michelle! De trainingen zijn gevarieerd, uitdagend en er wordt ook van tijd tot tijd gelachen. Michelle weet elke training weer iets nieuws te verzinnen en ze weet je altijd weer op te peppen als je denkt dit gaat mij echt niet lukken. Regelmatig spierpijn maar dan weet je wel dat je iets gedaan hebt. We kijken terug op een fijn sportief half jaar, waarbij Michelle ons veel geleerd heeft.  
Joey Ransdorp
 Ik ben Joey 25 jaar oud en ben werkzaam als koerier. Ik heb 2x in een half jaar last gekregen van een spit in mijn rug en zo ben ik bij Michelle terecht gekomen. Zei helpt mij elke maandag en zaterdag om van mijn rug klachten af te komen en tegelijkertijd ook wat aan mijn conditie te doen. Ik ben nu ongeveer 4 maanden bezig en er is vooruitgang. Qua conditie heb ik nog een lange weg te gaan maar Michelle die helpt je daar maar al te graag bij. Haar trainingen zijn pittig maar wel effectief en ze laat je zien en voelen dat je niet veel apparatuur nodig heeft om aan jezelf te werken op wat voor manier dan ook. Nu net naar een hardstyle festival genaamd defqon 1 geweest voor een heel weekend en ik dacht echt dat ga ik nooit redden. Maar ik leef ook al heb ik blaren en flinke spierpijn maar zonder Michelle had ik na dag 1 al aan de beademing gemoeten. En helaas ben ik bang dat ik van mijn rug nooit goed af zal komen maar hij is al stuk sterker dan voorheen. En ik kan nu ook weer gewoon werken zonder last te hebben van mijn rug.  
Walter Laurant
 Een super trainer, die door haar enorme energie en enthousiasme je eigen grenzen laat verleggen. Ben super blij met haar.  
Jolanda Konincks
 Ik heb Personal Training gevolgd met heel veel plezier. Michelle stemde de lessen heel goed af op mijn behoefte en kunnen. Ik voelde me met de week sterker worden. De spierpijn na mijn eerste les zal ik nooit meer vergeten.  
Ton Versteeg
 Mijn naam is Ton Versteeg, ik kom uit jaar 1944 en ben de opa van Michelle. Na een leven vol sportplezier met o.a voetbal, judo, wielrennen, atletiek, tennis was ik een beetje aan het in sukkelen op sportgebied. Daarom vond ik het tijd om weer wat te gaan doen, en wat is dan makkelijker om dat te realiseren dan met zo'n sportieve kleindochter als Michelle. Ik ben nu een paar maanden bezig, en voel me weer een ( jonge god), mijn gewicht is wat afgenomen en de spierkracht mag er wezen. Door de intensieve en zware training bij Michelle is dat gerealiseerd, al trap ik soms wat op de rem als het te gek wordt. Naast de personal training tennis ik nog regelmatig en merk dat mijn conditie op een goed pijl is, als ik dat vergelijk met leeftijds genoten. Ik zou dan ook ouderen willen adviseren: Kom met je luie reet uit die stoel, en ga wat doen, het maakt je leven in bewegingsvrijheid een stuk gemakkelijker, al moet je wel even door de spierpijn heen. Dus mijn motto is:
Sport met plezier, dat geeft je leven weer een zwier.
Doe het verstandig en met beleid,
onder de supervisie van deze leuke meid. 
Bo Vork
 Michelle is een super coach! Ze zorgt er elke week weer voor dat je je grenzen verlegd en door gaat tot het einde. De trainingen zijn alles behalve saai en elke keer weer met andere variaties. Naar elke training helemaal gesloopt te zijn zorgt ze er toch voor dat ik er die week erna toch weer ben. Gewoon omdat je elke week weer een stapje dichter bij je doel komt. Het is met vallen maar vooral met opstaan en doorgaan!  
Jolanda Zocchi
 Ik ben Jolanda Zocchi, 49 jaar en ben sinds november 2013 weer actief aan het sporten. Ik heb altijd aan sport gedaan maar door een operatie was er de klad ingekomen en ontbrak het me aan motivatie om het weer op te pakken. 

Mijn doel was om weer actiever te worden en een paar kilo af te vallen. Nou ik kan zeggen dat beiden doelen ruimschoots zijn behaald. Minimaal 5 keer per week ben ik te vinden in de sportschool ben ik inmiddels 13 kilo kwijt en is mijn vetpercentage met 9% gedaald. In het begin ben ik zelf aan de slag gegaan met cardio/Spinning maar had ik geen resultaat. 

Maar sinds ik de sportschema's van Michelle volgt een combinatie van krachttraining en cardio heb ik echt resultaat. Michelle weet me met haar schema's en haar enthousiasme iedere keer weer uit te dagen en de goede resultaten motiveren mij om nog vaker en zwaarder te trainen. Ik kan bij Michelle altijd terecht met vragen en ook geef zij tips over je voeding. Echt nooit heb ik gedacht dat ik dit nog zou bereiken en dat allemaal binnen 10 maanden. 

Als je me een jaar terug dit had voorgehouden dan had ik je voor gek verklaart maar het is dus echt mogelijk. Doelen zijn inmiddels bijgesteld want niks is meer onmogelijk.  
Renze Klamer
 Het was ‘an offer I couldn’t refuse’. Al jaren lid van de sportschool waar ze werkt, was mijn discipline al een tijdje op een zeer matig niveau beland. Je kent het wel. Je wil gaan, maar verzint eerst nog zes andere dingen die je nog even moet doen. Plots is het eind van de dag, en nouja zeg, je had nog zo gewild, maar het lukt simpelweg niet. Onzin natuurlijk, maar het toneelspelletje waarbij je jezelf voor de gek houdt dat het er echt niet van kwam blijkt iets wat je moeiteloos vaak kunt herhalen. Soms heb je dan net even een duwtje in de rug nodig van iemand. En die ‘iemand’ bleek Michelle. Of ze mij een periode van drie maanden personal training mocht geven, twee keer per week. Ik twijfelde even, want had haar wel eens bezig gezien. Vriendelijk doch streng. Afgetraind. Drillsergeant. Ik wist: dit gaat niet per se altijd leuk worden. Maar ik kon wel wat fitheid en discipline gebruiken, want ik begon na een aardige tussenpauze aan een nieuw tv-avontuur. Uit mezelf had ik het nooit gevraagd, maar nu ze het zo aanbood kon ik het niet weigeren. Het bleek een gouden zet. Nieuwe schema’s, nieuwe oefeningen, en net even die persoonlijke touch in de begeleiding. Altijd in voor een praatje, maar er moet ook geleden worden. En het liefst flink. Waar we het niet altijd over eens waren is groei. Michelle is, zoals de meeste mensen die veel uren in de sportschool doorbrengen, verslaafd aan groei. Het moet elke week beter, meer, sterker, hoger, fitter en droger. Zelf ben ik wat meer van de consistentie. Ik wil een bepaald niveau bereiken dat ik met een bescheiden inzet kan handhaven. Zodat ik niet meer dan twee uur per week doorbreng in de gym, en nog genoeg tijd houd voor de rest van mijn leven. Na een aantal flinke discussies - het werd gelukkig net geen knokken - ging ze daarmee enigszins akkoord, hetzij met moeite. Wat ik wel kan zeggen is dat ik na die drie maanden een stuk fitter en sterker ben. En meer plezier heb gekregen in het trainen. En ook na de drie maanden goed in staat blijk om dit niveau vast te houden. Dat was allemaal nooit gelukt zonder de persoonlijke begeleiding van Michelle. Veel dank daarvoor! 
Marjolein Thijse
 Voordat ik met Michelle trainde was ik erg mager en had weinig spiermassa. Ze zag mij direct als haar spiermassa projectje en binnen no time had ik ineens spieren! Behalve dat ik me beter in mijn vel voelde verbeterde mijn postuur/houding ook. De houding met onzekere naar binnen gebogen schouders veranderde ineens tot een rechte meer zekere houding. Bedankt hiervoor! 
Emilio Jimenez Galindo
 Mijn naam is Emilio Jimenez Galindo en ik fitness sinds mei 2015. Ik heb veel ups en downs gekend. Dan kwam ik een periode heel veel sporten en dan kwam ik weer een tijd niet. Sinds 1 augustus 2022 heb ik de knop volledig omgezet. Ik ben gestart met personal training bij Michelle, dit gaf direct resultaat. Wij trainen 1 x per week samen. Daarnaast train ik nog 3 a 4x per week zelf met een schema van Michelle. Ook voetbal ik nog, twee keer per week train ik en 1 x per week heb ik een wedstrijd. Inmiddels ben ik 25kg kwijt en voel ik me fitter dan ooit. Bij het voetballen kan ik veel makkelijker bewegen en merk ik dat ik het conditioneel veel langer vol houdt. Ook ben ik fitness weer leuk gaan vinden door de uitdagende trainingen van Michelle. Dankjewel voor al je hulp! 
Tjitske Sweers
 6 maanden geleden ben ik begonnen met Personal Training bij coach Michelle. Haar verhaal sprak me destijds aan toen ik aan het googelen was voor een personal trainer. Ik las " een doorzetter maar vooral ook iemand die doelgericht te werk gaat". Ze gaat dus voor resultaat, die moest ik hebben! Na een belletje was de intake zo geregeld en kon ik gelijk starten. Voelde me gelijk om mijn gemak bij haar.  Ze motiveerde en haalde tevens het beste uit de trainingen en dus uit mij. De reden om haar als personal trainer te hebben (die ik destijds aan Michelle vertelde) was dat ik me fysiek en mentaal beter wilde voelen. Ik had namelijk al ruim 3 jaar niet gesport. In 1e plaats was mijn conditie slecht. Ik wilde weer makkelijk de trap op en af maar vooral ook samen voetballen met mijn neefjes. Ik ben begonnen in oktober 2017 met 2x per week PT tot maart 2018.  En spierpijn gehad, zeker tot aan de laatste les! Maar dat hoort erbij en maakt het ook waar! Na de 1e paar lessen hebben we tevens gesproken over die conditie en moeheid met name s' avonds na het eten. Michelle adviseerde me om eens naar mijn voeding te kijken. " Misschien iets minder koolhydraten stelde ze voor" Dat heb ik ook gedaan in de weken die volgden en met succes. Ik ben zo blij geweest met haar advies. Ik voelde me al snel fitter maar bovendien nauwelijk geen hoofdpijn meer door dus minder suikers te eten. Ik ben daardoor een nog gelukkiger mens geworden. In maart 2018 was de laatste PT. Het resultaat behalve de kilo's, is dat ik me mentaal en fysiek veel beter voel. Mijn doel is behaald.  Afgelopen week ben ik zelf gestart met sporten, het is nog even me weg vinden zo zonder Michelle maar ik ga ervoor en het gaat me zeker lukken.......  
Nancy Willemsen
 Mijn naam is Nancy Willemsen, 22 jaar oud en ik ben vanaf januari 2014 begonnen bij Anytime Fitness Houten. Voordat ik ben begonnen bij Anytime was ik erg onzeker over mijn lichaam. In het nieuwe jaar heb ik mijzelf voorgenomen om met mijn lichaam aan de slag te gaan. Ik woog voordat ik begon met sporten 124 kilo. Ik maakte mij ernstige zorgen over mijn gezondheid en toekomst. Ik hoorde positieve verhalen over Anytime en toen ben ik terecht gekomen bij Michelle. Ik ben vanaf het begin door haar begeleid met een uitgebreide meting en een persoonlijk trainingsschema. Ik had mijzelf voorgenomen om mij hier dan ook goed aan te gaan houden. Mede door de vele persoonlijke aandacht heb ik hierdoor extra motivatie gekregen en had ik niet het idee maar een nummer te zijn. Ik kreeg zelfs plezier in het sporten en ik kwam minimaal 3 keer in de week. Ik dacht altijd dat een uur lang op een van de cardio apparaten de oplossing was om mijn doelstelling te behalen. Door Michelle doe ik nu veel krachttraining met resultaat. Ik weeg momenteel 112 kilo dus ik ben al ruim 12 kilo kwijt en ik voel me fitter en sterker dan ooit. Ik heb mijn doelstelling voor mijzelf nog lang niet bereikt maar ik blijf gemotiveerd door mijn resultaten en niet te vergeten Michelle. Sinds een maand doe ik nu ook personal training met haar en hierdoor gaan de resultaten nog harder vooruit. Ik geef minder gauw op en weet dat ik nu veel meer kan dan ik zelf had verwacht. Dus kom van die bank af en ga er gewoon voor want dat doe ik nu ook!  
Chantal Binneveld
 Michelle is een toptrainer! Je ziet veel mannelijke personal trainers en dat wilde ik niet. De eerste training zal ik nooit meer vergeten; ik kon zowat de trap niet meer af! Ik dacht waar ben ik aan begonnen! Maar toch heb ik doorgezet. Geen les is hetzelfde. 

Iedere keer verrast ze me weer en door jaar positieve energie zorgt Michelle dat ik mijn grenzen verleg en het uiterste uit mezelf haal. Dus zoek je een gemotiveerde trainer en wil je bepaalde doelen behalen dan ben je bij Michelle aan het juiste adres! 
Natascha Koppen-Scheffers
 Terug van zomervakantie besloot ik dat het tijd werd om weer slanker, fitter en strakker door het leven te gaan. Weer een abonnement voor een plaatselijke sportschool was niet wat ik zocht! Op internet kwam ik op een site en sprak de uitstraling en de uitleg van de site van Michelle mij aan. 

Ik herkende haar vanuit de sportschool in IJsselstein en maakte een afspraak. Een mooie ruimte en haar gedrevenheid zorgde ervoor dat ik direct startte. Ik train twee keer per week en eet volgens een door haar opgesteld voedingsschema. Ik geniet! Elke training is anders en uitdagend, maar ook vol te houden voor iemand die lang niets heeft gedaan. Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Echt een aanrader! Hup uit je comfortzone en aan de slag. Iedereen wil toch slanker en fitter door het leven. 
Loes Schouten
 Op mijn vijftigste ging de knop om, eerst 15 kg afgevallen en wat bleef er over? Slank maar niet strak, dus voor het eerst van mijn leven naar de sportschool. Het doel: een stevig en gespierd lichaam. 2x per week PT met Michelle en vijf maanden later is het resultaat bizar. Ik ken mijn eigen lichaam niet meer terug, waarom heb ik dit nooit eerder gedaan? Lachend zeg ik vaak: ik ben de belofte van elke vijftig jarige vrouw....... Het kan echt! Een afspraak met Michelle zeg ik nooit af terwijl een afspraak met jezelf zo gecanceld is, zonder PT was dit mij echt nooit gelukt!  
Mariska Thijsebaard
 Je hebt personal trainers en je hebt personal trainers... Michelle is een MASTER! Ze weet je op de juiste manier te motiveren en laat je je grenzen verleggen. Door haar wordt sporten leuk en gezellig. Ik ben super blij met Michelle en raad haar dan ook bij iedereen aan! 
Mike Smit
 Mijn naam is Mike Smit en ik kom uit 1993. Voordat ik in januari 2014 kennis heb mogen maken met Anytime Fitness Houten heb ik twee jaar fanatiek aan mijn conditie gewerkt bij een andere sportschool. Direct na inschrijving heb ik een intake gedaan bij Michelle. Ik heb Michelle verteld dat ik, door gebrek aan begeleiding, nooit bezig ben geweest met spierontwikkeling en gewichten en dat ik me daar in wilde gaan verdiepen. Michelle gaf mij een rondleiding door de sportschool, liet mij enkele opdrachten uitvoeren en noteerde deze opdrachten met het doel mij deze later toe te sturen per e-mail. Door Michelle haar uitgebreide ervaring, persoonlijke benadering, gevoel voor humor en relativeringsvermogen voelde ik me direct bij haar op mijn gemak. Nadat ik mijn trainingsschema had ontvangen ging ik fanatiek aan de slag met de opdrachten. Mijn verwachting was dat de betrokkenheid geleidelijk zal afnemen, maar in tegendeel: Michelle bleef betrokken en geïnteresseerd in mijn ontwikkeling en in mij. Naast twee keer per week mijn trainingsschema te volgen deed ik nog twee á drie dagen intensieve cardio-trainingen. Na een maand was ik erg benieuwd naar mijn vooruitgang. Michelle stelde voor een meting te doen en om een nieuw schema te stellen. De spierontwikkelingen waarvoor specifiek getraind was vielen tegen. Volgens Michelle kwam dit door mijn intensieve cardio-trainingen. Op dat moment heb ik op advies van Michelle besloten minder cardio-trainingen te gaan doen en me meer bezig te houden met spierontwikkeling. Michelle stelde een nieuw schema op en na een aantal weken ontstond bij mij de behoefte voor intensievere begeleiding. Daarop ben ik met Michelle gaan praten en zij stelde voor om te beginnen met personal training.Ik hoefde hier niet lang over na te denken en besloot dan ook direct te starten met eenmaal per week personal training. Daarnaast trainde ik volgens het eerder gemaakte schema. De resultaten waren boven verwachting en na een eerste evaluatie besloot ik om tweemaal per week personal training te volgen bij Michelle. Nu twee en een halve maand later wordt ik beloond voor mijn inspanningen: de resultaten zijn goed zichtbaar en ik doe opdrachten waar ik begin 2014 nog niet eens aan zou beginnen. Naast personal training en begeleiding organiseert Michelle ook buitenactiviteiten als hardlopen waar ik met veel plezier aan meedoe. Michelle heeft een gezonde drang om mensen in beweging te krijgen en te houden. Michelle is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn ontwikkeling geworden en ik hoop nog lang van haar begeleiding gebruik te mogen maken. Ik zal eerlijk zijn: bij al het gezonde en ongezonde wat ik eet denk ik even aan Michelle.  
Nanja Danhof
 Uit mezelf fanatiek trainen is niet aan mij besteed, maar Michelle wist op een rustige manier toch het uiterste uit mij naar boven te halen. Na een paar weken ging ik het zelfs leuk vinden om te trainen. Met mijn BMI was nog niet veel mis, maar vanaf mijn laatste zwangerschap sloop er elk jaar een kilootje bij. Het lukte soms wel om wat af te vallen, maar dat was niet echt blijvend. Ik sportte wel, maar ook dat hielp niet echt. Samen met Michelle heb ik gekeken naar mijn voedingspatroon en met 3 maanden 2 keer per week 45 minuten trainen, zit ik nu blijvend veel strakker, lichter, fitter en mooier in mijn vel. Het was de investering meer dan waard. 
Richard Groeneveld
 Ik ben Richard, 30 jaar en al enige jaren bewust aan het sporten. Dit allemaal vanwege schildklier problemen en een daarbij behorende verdwenen conditie. Op mijn vorige sportschool begonnen met lopen wat zich uitbreiden naar een uur vol cardio. Echter na een aantal jaar, bleek er geen vooruitgang meer en sloeg de sleur toe. Na onze verhuizing naar Castellum begonnen bij Anytime Fitness Houten. Hier begon ik te realiseren dat er verandering moest komen. Echter bleek meer en hard sporten niet te werken tegen mijn zwakke punt: de buik. Het kwam op voeding uit. Samen met Michelle een eetschema opgesteld wat paste in mijn 3-ploegen werk. Met een vernieuwd sportschema en uitdagende doelen voor 2016, aan de slag gegaan. Dit ging super en bleek goed vol te houden. Het resultaat mag er zijn. In 12 weken tijd 6 kilo kwijt. Zo pas ik helemaal strak in mijn trouwpak. Alle dank naar Michelle, zonder haar was ik hier nooit gekomen. Gelukkig in mijn vel!  
Vivian Platenkamp
 Ik kwam bij Michelle omdat ik graag een strakke buik wilde. Michelle maakte voor mij een voedingsschema. Ik zag hier eerst wel tegenop, omdat ik hou van lekker eten en bang was dat nu te moeten missen! Maar gelukkig was het voedingsschema heel goed te doen. Ik at graag witte bonen met tomatensaus als ontbijt, zelfs die mocht ik gewoon houden omdat ze een schema maakt dat rekening houdt met wat goed voor je is maar ook met dat waar je zo van kan genieten!! In korte tijd zag je bizarre resultaten. Sindsdien zet ik dit voedingsschema voort waarbij ik nog steeds gewoon kan genieten! 
Karin Emmelot
 Hoi, ik ben Karin, 57 jaar en had voor een aantal maanden terug nog nooit een sportschool van binnen gezien. Toen ik in November bij Anytime Fitness Houten op de open dag kwam , werd ik rond geleid door Michelle. Enthousiast vertelde ze wat de mogelijkheden waren en ook dat ze Personal Trainer was. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar en maakte dan ook een afspraak , zodat ze mij op weg kon helpen met het sporten. In de eerste afspraak vroeg ze wat het doel was en wat ik wilde bereiken. Aangezien ik Fibromyalgie heb was mijn eerste doel , vooral dat ik me fitter zou voelen , en het zou helemaal mooi zijn als ik ook een aantal kilo’s zou kwijt zou raken. Door mijn Fibromyalgie is het voor mij heel erg belangrijk dat ik onder begeleiding sport, dit om te voorkomen dat de pijn in mijn spieren en gewrichten zal verergeren. Michelle neemt dan ook altijd de oefeningen die ze in mijn sportschema zet samen met mij door en noteert het aantal herhalingen en gewicht per oefening. 

Ze doet de oefening altijd eerst voor, legt uit waar ik op moet letten en kijkt daarna of ik hem goed uitvoer. Ik kan nu een aantal maanden later zeggen dat de begeleiding die Michelle me geeft , d.m.v. de sportschema’s , die ze speciaal op mij afstemt , haar persoonlijke interesse en haar betrokkenheid , mij hebben gebracht waar ik nu ben. Sporten is een onderdeel van mijn leven geworden. Voel me daardoor fitter , gebruik geen medicijnen meer voor mijn Fibromyalgie en daarnaast ben ik ook nog eens 7 kilo kwijt geraakt. 

Michelle is voor mij dan ook in deze maanden heel erg belangrijk geworden. Haar stimulatie , betrokkenheid en persoonlijke interesse zorgen ervoor dat ik met plezier naar de sportschool ga.  
Annette Bouma-Kempen
 Na drie bevallingen was het nodig om alles op scherp te zetten. Ik heb daarom gekozen voor het drie maanden traject. Hier krijg je de nodige handvaten om je doel te bereiken. Michelle motiveert je tijdens de lessen. Is enthousiast en energiek. Ik zeg: top! 
Max Uitdenbogaart
 Maart 2023 ben ik begonnen met personal training bij Michelle. Ik heb gekozen voor een traject van twee keer per week sporten. Er moest echt wat gebeuren aan mijn ongezonde leefstijl. Ik ben begonnen op 109 kilo. Binnen één maand tijd zit ik al op 98 kilo. De knop is helemaal om. Van drie flessen cola, patat met vier snacks, pizza, stroopwafels alles wat je maar kan bedenken naar een gezond eetpatroon. Naast het twee keer per week trainen met Michelle train ik zelf nog bij Basic Fit. Ik kom hier dagelijks om zo in elk geval aan mijn stappendoel te komen. Met Michelle is het alleen krachttraining. Michelle is duidelijk en vooral enthousiast. Ze denkt erg met je mee. Wat vooral fijn is is dat ze echt geïnteresseerd is in je. Ik ben heel erg blij dat ik gestart ben en werk hard door aan mijn doelstelling!  
Corien den Ouden
 Ik had een zittend beroep, sportte nog weinig en had daar door veel rugklachten. Na een proefles ben ik gestart met sporten onder begeleiding van Michelle. 

Door de enthousiaste en uitdagende begeleiding van haar ben ik veel sterker geworden en werd het een uitdaging om mijn grenzen te verleggen. Ik werd weer fit en kreeg veel plezier in het sporten. Een echte aanbeveling!  
Denise Groeneveld
 Ik ben Denise, 28 jaar en voorheen af en toe een sporter. Op mijn vorige sportschool begonnen met groepslessen van Les Mills en hardloop trainingen. Na onze verhuizing naar Castellum begonnen bij Anytime Fitness Houten. Waar ik eerst een sportschool sponsor was, kom ik nu drie keer per week sporten. Ik dacht goed bezig te zijn, totdat ik op de weegschaal stond. Nou at ik al niet goed, maar dit was toch even slikken. Ons voedsel patroon moest veranderen. Samen met Michelle een eetschema opgesteld. Waar ik eerst twee keer per dag at, ging ik nu zes keer per dag eten. Dat was eerst echt afzien, maar nu weet ik niet beter en wil ik niet anders. Het resultaat: 6,5kg in 12 weken. Me trouwjurk is inmiddels twee keer ingenomen ? Alle dank aan Michelle, zonder haar aanstekelijke enthousiasme had ik dit nooit afgesproken. Happy in me vel! 
Melinda Vork
 Michelle is een goeie coach, legt dingen op een duidelijke manier uit en geef hierbij ook nog een goede uitleg. Brengt tijdens de loodzware oefeningen positieve energie over waardoor je elke keer weer je grenzen verlegd en het uiterste uit jezelf haalt. De oefeningen die je doe zijn erg variërend waardoor het sporten leuk blijft ondanks dat je elke training helemaal leeg naar huis ga. Ik zou zeggen heb je een doel ga er samen met Michelle voor.