Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/d/e/health-switch.nl/httpd.www/wp-content/plugins/snippet/functions/class-snippet-meta-box.php on line 470 Manager van het jaar 2018 Anytime Fitness Benelux – Health-Switch Personal Training, Houten

Een jaarlijkse conferentie voor de Anytime Fitness ondernemers

Ik werk sinds november 2013 bij Anytime Fitness Houten. Ieder jaar vindt er een conferentie plaats voor alle franchise nemers en teamleden. Vaste onderdelen in deze conferentie zijn de sprekers, een vendor trade show met onder andere Life Fitness, Matrix en een hoogtepunt is de award show.

Twee dagen vol inspiratie

Op donderdag 31 mei reisde ik met mijn team naar Eindhoven. De conferentie is altijd twee dagen en je kunt er voor kiezen te blijven overnachten. De meeste clubs doen dat ook om zo na de awardshow het feest door te zetten tot in de late uurtjes. De volgende dag begint het programma ook altijd weer vroeg met een ochtend work-out en daarop volgend ontbijt je dan met zijn alle. Het zijn dus 2 dagen vol interessante lezingen, over onder anderen voeding en gezondheid, motivatie van leden, over hoe we de marketing het komende jaar gaan invullen maar ook presentaties over Personal Training, Multi-Club Ownership en nog veel meer.

Coach & Connect

Ook dit jaar was er weer een thema bedacht wat erg actueel is en wat beide dagen centraal zou staan: Coach & Connect! We hebben nog altijd te maken met een groeimarkt die velen zien, vandaar dat we ons ook begeven in een verdringingsmarkt. In onze fitnessbranche is er continue erg veel beweging, neem de toename van het aantal mensen met overgewicht en obesitas, maar ook door de toename van het aantal chronisch zieken stijgen de kosten voor de gezondheidszorg al jaren naar onhoudbare hoogten.

De aandacht voor gezondheid én gezondheidsbevordering wordt steeds belangrijker. Juist hierin kunnen wij, als fitness branche, een mooie rol vervullen in de toekomst. Tegelijkertijd brengt dit ook met zich mee dat er ook nieuwe beweeg- of fitness-concepten zullen gaan komen. Concepten die we nog niet kennen, waardoor de noodzaak blijft bestaan om alert te zijn en te blijven over de ontwikkelingen in een bepaalde regio waarin de franchisenemer zich bevindt.

Anytime Fitness Award Show

Terug naar de conferentie zelf, de eerste avond werd afgesloten met de Anytime Fitness Award-show. Altijd weer een speciaal momentje om een aantal mensen in het zonnetje te zetten. Eindelijk werd er tijdens de award show bekend gemaakt wie welke awards ging winnen. Ons lid Efrim Wammes hadden wij genomineerd als lid van het jaar Houten. Iedere club stuurt ieder jaar zijn nominatie in en het hoofdkantoor kiest dan wie de top drie is!

Zij worden dan uitgenodigd op onze conferentie. Wij waren als team ontzettend enthousiast dat Efrim geselecteerd was en wat was de ontlading groot toen hij ook nog gewonnen had!

Na de bekendmaking van lid van het jaar zijn er dan nog een aantal awards te verdelen waaronder:
-Club van het jaar
-Eigenaar (o2i) van het jaar
-Manager (h2i) van het jaar
-Trainer (F2i) van het jaar
-Inspiratie award van het jaar

Ik was dit jaar de gelukkige manager van het jaar 2018!
Wat een dankbaar gevoel geeft je dat. Ik heb altijd hart voor de zaak gehad en het voelt stiekem als mijn tweede huis. Zo’n beloning geeft dan wel een extra kick.

Zie hieronder de aftermovie van onze Anytime Fitness Benelux conferentie 2018.