Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/d/e/health-switch.nl/httpd.www/wp-content/plugins/snippet/functions/class-snippet-meta-box.php on line 470 Uitreiking Dutch Fitness Awards 2018 – Health-Switch Personal Training, Houten

DE WINNAARS ZIJN BEKEND EN GEHULDIGD!

De Award Show van de Dutch Fitness Awards op 3 juni 2018 werd, net als de voorgaande edities, een geweldige energieke avond. Alle gemeentewinnaars mochten voorafgaande aan de Award Show op de foto met Katja Schuurman. Zij maakte tijdens de Award Show ook de landelijke publiekswinnaar bij de Fitnessclubs (deze categorie werd mogelijk gemaakt door Matrix) bekend. Miss Nederland Nicky Opheij en de missen die in de race zijn om haar op te volgen reikten awards uit en gingen met gemeentewinnaars op de foto. Ook zij waren bij de afterparty op de dansvloer te vinden.

Zangeres Maan gaf zowel tijdens de Award Show als de afterparty 2 weergaloze optredens. Valerio Zeno reikte de Award voor Creativiteit uit en trad bij de afterparty op als DJ Phalerieau, samen met MC Aleinde Lon. De avond werd gepresenteerd door Kim Kötter.

Dutch Fitness Awards


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *