Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/d/e/health-switch.nl/httpd.www/wp-content/plugins/snippet/functions/class-snippet-meta-box.php on line 470 Fit voor je bruiloft – Health-Switch Personal Training, Houten

Fit voor je bruiloft, wie wilt dat nou niet? Natuurlijk iedereen! Jullie staan in het middelpunt, iedereen kijkt naar jullie en dan is maar één ding belangrijk en dat is dat jullie stralen! Daarom denk ik dat het belangrijk is dat je op deze dag heerlijk in je vel zit en tevreden bent met je lichaam. Ik als professional kan je daarbij helpen. Zo heb ik ook Denise en Richard geholpen naar een gezonde leefstijl - lees gauw hun recensies en zie het verbluffende resultaat!

Recensie Richard:
Ik ben Richard, 30 jaar en al enige jaren bewust aan het sporten. Dit allemaal vanwege schildklier problemen en een daarbij behorende verdwenen conditie. Op mijn vorige sportschool begonnen met lopen wat zich uitbreiden naar een uur vol cardio. Echter na een aantal jaar, bleek er geen vooruitgang meer en sloeg de sleur toe.

Na onze verhuizing naar Castellum begonnen bij Anytime Fitness Houten. Hier begon ik te realiseren dat er verandering moest komen. Echter bleek meer en hard sporten niet te werken tegen mijn zwakke punt: de buik.

Het kwam op voeding uit. Samen met Michelle een eetschema opgesteld wat paste in mijn 3-ploegen werk. Met een vernieuwd sportschema en uitdagende doelen voor 2016, aan de slag gegaan. Dit ging super en bleek goed vol te houden.

Het resultaat mag er zijn. In 12 weken tijd 6 kilo kwijt. Zo pas ik helemaal strak in mijn trouwpak. Alle dank naar Michelle, zonder haar was ik hier nooit gekomen. Gelukkig in mijn vel!

Recensie Denise:
Ik ben Denise, 28 jaar en voorheen af en toe een sporter. Op mijn vorige sportschool begonnen met groepslessen van Les Mills en hardloop trainingen. Na onze verhuizing naar Castellum begonnen bij Anytime Fitness Houten. Waar ik eerst een sportschool sponsor was, kom ik nu drie keer per week sporten.

Ik dacht goed bezig te zijn, totdat ik op de weegschaal stond. Nou at ik al niet goed, maar dit was toch even slikken. Ons voedsel patroon moest veranderen. Samen met Michelle een eetschema opgesteld. Waar ik eerst twee keer per dag at, ging ik nu zes keer per dag eten. Dat was eerst echt afzien, maar nu weet ik niet beter en wil ik niet anders.

Het resultaat: 6,5kg in 12 weken. Me trouwjurk is inmiddels twee keer ingenomen 🙂 Alle dank aan Michelle, zonder haar aanstekelijke enthousiasme had ik dit nooit afgesproken. Happy in me vel!