Op vrijdag 13 april om 21.00 uur was het zover, 8km hardlopen door de binnenstad van Utrecht met start en finish op het domplein!

Meer dan 3.700 deelnemers zijn naar de Utrecht Night Run gekomen.

Met de groep van Anytime Fitness Houten zijn wij gezamenlijk de trein in gestapt naar Utrecht. Onderweg zag je al dat er wat sportiefs ging gebeuren in de stad. Om je heen liepen overal mensen met sportkleding. Eenmaal aangekomen was het startnummers ophalen. Nu is er geen weg meer terug ; – ) Bij je startnummer kreeg je twee glow bandjes en je headlight.

Utrecht Night Run

Wij waren “Wave 1” dus dat hield in dat wij als eerste groep het parcours mochten afleggen. De route ging onder andere door de Binnenstad, de Nieuwegracht, Oudegracht en winkelcentrum Hoog Catharijne. Onderweg was er iedere kilometer wat te zien of te horen. Muziek, verlichte gebouwen en meer.

Vervolgens was er weer een warm onthaal bij de finish op het Domplein. Alle deelnemers kwamen onder de dom door de finish over gelopen. Er was veel publiek aanwezig en dit zorgde voor nog meer sfeer!

De Utrecht Night Run was een super leuke ervaring, weer een run om van mijn bucket-list af te strepen.

Altijd al mee willen doen aan een hardloop evenement maar durf je het niet? Neem contact met mij op en we trainen samen naar jou doel.

Utrecht Night Run

Categories: Training