Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/d/e/health-switch.nl/httpd.www/wp-content/plugins/snippet/functions/class-snippet-meta-box.php on line 470 The Color Run 2016, Editie: Tropicolor Utrecht – Health-Switch Personal Training, Houten

Zondag 11 september was het dan zo ver, The Color Run 2016 Tropicolor.
Ik heb deze run zelf al eerder gedaan, in 2014 in Amsterdam(Sloterpark) maar dit maal was het in mijn eigen stadje Utrecht en daarom kon ik deze run niet overslaan.

Color Run

Het doel van The Color Run™ is gezondheid en geluk te bevorderen door mensen bij elkaar te brengen en samen deel te nemen aan de 5 gelukkigste kilometers van de wereld. Zelf vindt ik het vooral leuk dat iedereen mee kan doen op elk niveau. Ik heb deze run bijvoorbeeld ook met mijn familie (ongetrainde!) gelopen.

The Color Run™ is geen getimed hardloopevenement. Deelnemers hebben zelfs vaak de neiging om op hun gemak de kleurenzones te passeren (included me!) omdat je zo 'vies' mogelijk over de finish wilt!! 

Mocht je altijd al eens een 5km loop hebben willen doen maar durf je dit gewoon niet alleen? Neem dan snel contact met mij op en ik help jouw graag de finish over!

Color Run