Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/d/e/health-switch.nl/httpd.www/wp-content/plugins/snippet/functions/class-snippet-meta-box.php on line 470 Sporten verlaagt ziekteverzuim – Health-Switch Personal Training, Houten

Sporten verlaagt het ziekteverzuim! Waarom?
Het is een algemeen bekend dat sporten goed is voor je gezondheid!

Toch zijn er helaas maar weinig werkgevers die wat doen aan ziekteverzuim. Want als we met zijn alle weten dat sporten gezond is, waarom laat je je personeel dan niet 45 minuten sporten per dag?

Dit zorgt gegarandeerd voor minder stress, het kan je carrière een boost geven want je zit lekker in je vel, en je komt weer met een positieve 'vibe' de vloer op.

Mijn studio zit gevestigd in het pand van Thijsekoeriersdienst. Wat is er makkelijker voor de werknemers van Thijse dan even de trap op lopen om vervolgens even lekker te kunnen sporten.

Zo heb ik Joey ontmoet. Joey is 24 jaar en heeft dagelijks te kampen met erge rugklachten. Met name pakketten optillen, en afleveren kostte hem de laatste paar weken onwijs veel moeite. Hij werkt zo'n vijf jaar bij Thijse en werkt vier dagen per week op de weg als koerier.

Voor de meeste rugklachten zijn actieve oefeningen en stretching nodig om de pijn te verminderen en de genezing te bevorderen. Bij een goede en sterke bil bijvoorbeeld kun je veel (onder) rugklachten voorkomen!

Doordat Thijse hem de kans geeft om onder werktijd twee keer per week, 45 minuten te mogen sporten, merkt Joey binnen twee maanden al flinke progressie. Hij heeft minder last met tillen en de autorit is ook beter vol te houden. Dit bewijst maar weer hoe belangrijk het is in beweging te blijven!

Voor meer foto's en video's van Joey volg mijn Facebook of Instagram. Stay Tuned.