Het feit dat je op vakantie bent (in Mexico) is geen excuus om af te haken. Sterker nog – Dit is je moment om die schakel om te zetten. Want ga je op vakantie niet door met je gezonde leefstijl dan is de kans groot dat je ‘weer’ afhaakt.

Je hoeft je heus niet voorbeeldig te gedragen, want je mag natuurlijk wel gewoon genieten van je vakantie! Maar je weet zelf ook wel wat gezonde keuzes zijn en wat niet. Als je aan het rand van het zwembad ligt bijvoorbeeld hoef je echt niet iedere keer een coca cola te bestellen, hier zul je alleen maar meer dorst van krijgen. Zet gewoon een fles water naast je zonnebedje en drink hier voldoende van. Juist door het zonnen verlies je veel vocht dus het is belangrijk dat je je lichaam voldoende reserves geeft.

Daarnaast is er altijd genoeg fruit waaruit je kunt kiezen, maar let op ! Ook hier zitten suikers in. Neem bijvoorbeeld bij je ontbijt en/of middag lunch een schaaltje fruit. Salades kun je ook prima eten met bijvoorbeeld vis of kip erdoorheen. Neem geen bergen saus maar breng je salade op smaak met kruiden!

Bijna elk hotel is momenteel voorzien van een fitness ruimte. Maak hier gebruik van! Je ligt tenslotte toch de hele dag stil dus die 30 minuten kun je vast even missen. Mocht er geen gym zijn dan zie je op onderstaande foto’s wat je dan kunt doen. Trainen met eigen lichaamsgewicht en/of gooi hooguit een TRX in je koffer.

Warme groetjes vanuit Mexico!

Mexico

Mexico

Mexico

Categories: Training