Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/d/e/health-switch.nl/httpd.www/wp-content/plugins/snippet/functions/class-snippet-meta-box.php on line 470 Een zichtbare sixpack in 6 weken ! – Health-Switch Personal Training, Houten

Trots op Vivian Platenkamp (24jaar), haar is het gelukt – een sixpack in 6 weken tijd! Wat een discipline, ze heeft twee voedingsschema’s van mij gekregen en hier moest zij zich iedere dag 6 weken lang aan houden. Een voor trainingsdagen en een op rust dagen. Daarnaast drie verschillende trainingsschema’s (split schema’s) waarmee zij minimaal vier keer per week moest trainen.

Even voor de goede orde, het doel was natuurlijk ook: een zichtbare sixpack in 6 weken, want dik is ze natuurlijk niet. Ik kan me voorstellen dat vele van jullie misschien al tevreden zijn met week 0. Maar sommige herkennen het misschien wel. Een klein buikje met net dat laagje vet. De zomer komt eraan en je wilt strak in je vel zitten. Hoe tof is het dan als je met een sixpack op het strand loopt?

Een tovermiddel bestaat niet. Het gaat allemaal op de juiste calorieën en macro’s. Vaak is het eerst belangrijk dat de bewustwording er is. Welke producten eet je, wat zit erin en levert dit iets op of is dit alleen maar zonde van je macro’s? Ik help je met deze vragen!

Wil jij nog fit de zomer in? Je bent nog niet te laat! Meld je nu aan bij Health-Switch Personal Training en zorg dat die sixpack werkelijkheid wordt.

Categories: Voeding